Survivalrun

Ik ben de hele dag al aan het hoesten, snotteren. Of dit nou veroorzaakt is door de natte voeten actie van afgelopen zondagochtend, het bezoek van die middag aan mijn oom die een kriebel hoest had of misschien wel een ongelukkige samenkomst van beide.. Ik zit in ieder geval al anderhalve dag met een verkoudheid thuis, echinacea-, kamille- en gemberthee te drinken.

Het zal mijn weerstand ook niet bevorderen dat ik onder de blauwe plekken zit en mijn lichaam stijf staat van de spierpijn.. Wat ik mezelf nu weer heb aangedaan? Getraind voor Survivalrun Westerbork!

Afgelopen zondagochtend vertrokken we voor de 3de keer met een groepje vanuit Groningen naar Westerbork om daar de alvast opgehangen hindernissen te oefenen. Iedereen was al voor de run ingeschreven behalve ik. Ik zat te twijfelen of ik de kou wel aan zou kunnen. Je weet per slot nooit wat voor weer het zal zijn in januari en je moet wel door het (ijskoude?) water tijdens de race. Ik was (/ben) bang dat mijn handen de koude niet zo aan zouden kunnen, aangezien ze normaal al vrij koud zijn, en ik daardoor misschien geen goede gripkracht zou hebben. Maar het is ondertussen ook al midden december en tot nu toe ging het bij het oefenen redelijk goed. Je kan de toekomst toch niet voorspellen en daarom was het een slecht excuus! ;)

Afgelopen zondag heb ik besloten een plekje op te vullen dat Р’В was vrijgekomen in een team van 4 personen. Zodoende ga ik 20 januari 2013 aan mijn eerste survivalrun meedoen!! 8 km afzien, maar wel in een team, dus er mag geholpen worden :) Hopelijk zal mijn techniek met een paar keer oefenen in zo verre nog verbeteren dat ik niet elke keer onder de blauwe plekken kom te zitten.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>